Referenties

“We lieten een tuinarchitect het ontwerp maken en waren al van plan Van Kampen Hoveniers te vragen voor de aanleg. Toevallig adviseerde de architect dit ook. Adriaan staat goed bekend. En terecht! Niet alleen optimaliseerde hij het ontwerp, hij leverde samen met Gerson ook vakwerk af. Een goudeerlijke kerel! We zijn heel blij met de op maat gemaakte buitenkeuken, serre en overkapping! Nog even en we genieten van onze hot tub die onder de overkapping wordt geplaatst.”
Gerard Barmentlo

“Adriaan luisterde én dacht mee, waardoor hij met een plan kwam dat beter was dan ik zelf had kunnen bedenken. Mijn tuin liep af richting het water. Dat wilde ik niet meer. Adriaan plaatste een keerwand en nam de gehele tuin onder handen. Het water vindt nog wel een weg naar mijn tuin door de prachtige watertafel met boeddha. Zo mooi! Mijn moderne tuin kan weer jaren mee. Het onderhoud laat ik trouwens ook over aan Van Kampen Hoveniers. Ideaal.”
Rob Neus

“Ik hoorde via via over Van Kampen. Toen ook de prijs-kwaliteitverhouding goed bleek, besloten we Adriaan onze jaren-70-tuin mocht transformeren. “We wilden een eetbare tuin met veel bomen, struiken, kruiden, bloemen en gras. Het basisontwerp lag er al. Van Kampen Hoveniers heeft dit verfijnd, zodat er een mooi lijnenspel ontstond. Wat ik prettig vond, is dat Adriaan écht naar je luistert en de service die ze achteraf verlenen.”
Melanie Schipper

“Ik kan Van Kampen Hoveniers van harte aanbevelen. Adriaan en Gerson zijn nette mannen die rustig werken en de buurt geen overlast bezorgen. Daarbij heeft Adriaan oog voor esthetiek, waardoor hij plannen tot een hoger niveau tilt. Ik heb zelf de elektronisch gestuurde verlichting aangelegd, Van Kampen deed de rest. Van het afvoeren van 5 kuub grond tot en met het aanleggen van de automatische sproei-installatie en het maken van het door ons ontworpen tuinhuis. Vakwerk!”
Eric-Jan Smit

“Ik kan Van Kampen Hoveniers iedereen aanbevelen. Adriaan is een harde werker die helder communiceert, eerlijke tarieven hanteert en prima service verleent. Daarbij denkt hij met je mee in planning en budget. 5 jaar geleden betegelde hij een deel van de achtertuin, legde kunstgras en groef de trampoline in. Recent heeft hij samen met mij de complete voortuin ontworpen en aangelegd. Dat is onwijs mooi geworden. Ons karakteristieke jarendertighuis komt nu helemaal tot zijn recht!”
Anthon van Os

“Ik was op zoek naar iemand die mijn achtertuin opnieuw kon aanleggen. Mijn buurman was enthousiast over Van Kampen Hoveniers. Terecht! Adriaan en Gerson leveren goed werk. Ze denken mee en doen wat je vraagt. Mijn ontwerp heeft Adriaan gefinetuned. Na het leeghalen van de tuin legde Van Kampen het bewateringsysteem en het terras aan. Ook maakten ze een houten vlonder en tuinhuis. De trampoline heb ik in laten graven. We zijn echt heel blij met het resultaat.”
Leo Preidel