Maak kennis met Van Kampen Hoveniers

Van Kampen Hoveniers is een creatieve, betrouwbare hovenier. Adriaan van Kampen is de eigenaar en hij is ook degene die ontwerpt, realiseert en onderhoudt. Geboren en getogen in Huizen en dat is dan ook waar de meeste klanten vandaan komen. Zijn rechterhand Gerson is inmiddels ook een graag geziene hovenier in het Gooi.

Ervaren hoveniers

Zowel Adriaan als Gerson hebben een dijk aan ervaring. Adriaan leerde het timmervak en liet zich daarna omscholen tot hovenier. Een ideale combinatie blijkt nu. Van Kampen Hoveniers is sinds 2014 actief in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van strakke, moderne en gebruiks- en kindvriendelijke tuinen.

Van wens tot droomtuin

Door de behoefte achter de vraag te achterhalen, weten we wat je ├ęcht wilt en op basis daarvan maken wij het ontwerp. Ook denken we aan de toekomst, zodat je heel lange tijd zorgeloos van je tuin geniet. Onze ontwerpen zijn slim, hoogwaardig en met oog voor detail.

Zo werken we bij Van Kampen

Van Kampen Hoveniers is thuis in elke tuin en helpt je van A tot Z. Maar ook als het een wat kleinere opdracht betreft, doen we het met plezier. Onze klanten vinden het fijn dat ze alles uit handen kunnen geven aan ons. We komen altijd onze afspraken na en zorgen voor een gedetailleerde offerte. Kortom, je kunt op ons rekenen.

Wil je weten wat we voor je kunnen doen? Of wil je je laten inspireren? Kijk op je gemak nog even rond op deze site en wil je ook een Van Kampen-tuin? Bel ons dan!