Van Kampen Hoveniers ontwerpt, realiseert en onderhoudt tuinen​

Van complete tuin tot deelopdracht van kleinere omvang, we doen het allemaal. Die afwisseling maakt ons werk zo leuk. We denken met je mee en helpen je door onze kennis te delen. In de basis kunnen we onze diensten in 4 categorieën verdelen. We ontwerpen tuinen, leggen ze aan, onderhouden ze én zijn gespecialiseerd in houtwerk.

Tuinontwerp

Een goed ontworpen tuin voegt zich naar jouw leven. En hoe dat is, hangt af van jouw smaak, gezinssamenstelling, budget en manier van leven. Als je Van Kampen Hoveniers vraagt een ontwerp te maken, gaan we eerst uitgebreid met je in gesprek. We staan open voor jouw ideeën, maar helpen je ook op weg als je geen idee hebt. Het ontwerp zetten we op papier en daarna gaan we met plezier voor je aan de slag. Rob Neus kijkt er met een goed gevoel op terug.

Tuinaanleg

Heb je zelf een ontwerp gemaakt of liet je een tuin ontwerpen door Van Kampen Hoveniers? Dan is het nu tijd om na te denken over de aanleg van je tuin. Ga je het zelf doen of besteed je het uit? Wij maken een gedetailleerde offerte voor je, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Materialen, afmetingen en prijzen, we benoemen het allemaal. Het moment van aanleg stemmen we met je af. Afspraak is afspraak! We komen, doen ons werk en laten alles schoon achter, zodat je direct kunt genieten van jouw droomtuin. Aantrekkelijk? Neem contact op.

Tuinonderhoud

Van Kampen Hoveniers onderhoudt tuinen, ook als we ze niet zelf hebben aangelegd. We kunnen afspreken om dit periodiek te doen of u belt ons als er werk moet gebeuren dat u niet zelf kunt óf wilt. Denk aan het kappen of verplaatsen van een boom, het onderhoud van de vijver, het snoeien van de haag of het herbestraten van het terras. Vraag ons naar de mogelijkheden. Bel Adriaan Van Kampen.

Houtwerk

Zo’n gezellige overkapping. Hij is bijna niet meer weg te denken als je er de ruimte voor hebt. Van Kampen is de houtwerkspecialist van het Gooi. We plaatsen pergola’s, schuttingen, overkappingen en veranda’s bij het huis. Deze kunnen we zelfs voorzien van glas, elektra en isolatie, waardoor het echt een verlengstuk wordt van je huis. Alles is maatwerk, dus vertel ons vooral waar je van droomt. Wij kunnen het maken. Heb je de veranda al gezien bij deze inspiratietuin?